johanssonssandra

Mamma - Dotter - Syster - Vän

Sweet Sunday!

Allmänt, Barn, Bebis, Familj, Vänner Be Safe iZi, Bilbarnstol, Brunch, Grand Hotel, HIF Permalink0
Vilken härlig söndag vi har haft!
Startade dagen med sovmorgon till 08.30. Tackar E väldigt mycket för detta då det blev ett par glas vin igår.
 
Mös i soffan alla tre, lekte och busade. Sen en brunch på stan med Johanna, Marcus och Liwa. Så gott det är på Grand här i stan! Cred dessutom för otroligt barnvänlig personal och att det inte blir några sura miner när någon av barnen skriker/välter saker etc! Vi hade dock väldigt glada och mysiga barn idag som mest roade sig själva med leksaker och smörgåsrån, så härligt!
 
Upp till Barnens Hus efter brunchen då det är konkursutförsäljning. Och YES! Vi hittade vår barnstol! Be Safe iZi X3, nedsatt med halva priset. Så äntligen en stol som passar i bilen (platsproblem) och till ett vettigare pris än 4300:-. Ännu en sak att bocka av på listan.
 
Hem för att ge E mat och en sovstund. Därefter bus och mer mat och sedan en storhandling på Maxi.
Nu sover lillskruttan gott i sin HIFpyjamas och jag har en skön, lugn stund i soffan. Sweet Sunday!
 
Dagen i lite bilder:
 
 
 
Japp..På översta bilden har hon alltså rest sig själv i soffan för första gången! Hjälp!
 

Imorgon (idag) är en annan dag!

Allmänt, Barn, Bebis Promenad, Sofiero, Sömn, vänner Permalink0
Så är det verkligen.
Efter regn kommer solsken... bla bla, ni vet allt det där! :)
 
Idag vaknade jag av sambons klocka 06.30. Smått förvånad över att ha sovit hela natten tittade jag till lillan, som snarkade högljutt. Happ, somnar väl om då. Vaknade 08 av en sötnöt som krafsade som en liten hund på sängen. Upp och hoppa mamma ;)
Tänk vad en natt med bra sömn kan göra, mycket gladare bebis och mamma idag. Galet hur beroende man (i alla fall jag) är av sömn för att må riktigt bra.
 
Behövde luft efter gårdagens innesittande så det blev en promenad till och från Sofiero med Eva, fika och babbel gjorde denna tisdagen riktigt bra!
I övrigt har dagen bestått  av att jaga röjar-Ralf. Jäklar vilket tempo kiddon håller! Tittar man bort en sekund är hon någon annanstans. Vad hände med lileputt som bara sov och snuttade? Men en kul ålder är det, utan tvekan!
 
Vår dag i bilder:
 
 
Haha ja, ni ser rätt. På bild fyra har hon alltså fastnad mellan soffan och soffbordet.. och jag var tvungen att ta en bild och skratta klart innan jag hjälpte henne ;)

Tänder, krypa, stå

Allmänt, Barn, Bebis Bebis, Förkylning, Krypa, Stå, Tänder, Utveckling Permalink1
Phu, just nu övat denna mamman på att ANDAS, lugnt och fint.
Lider med dottern som just nu lyckats bli förkyld, ha tandsprickning, lära sig krypa och försöka resa sig samtidigt. Men oavsett hur mycket man lider så känns skallen som om den ska gå i bitar dagar som denna.
 
Satte mig i soffan för en halvtimme sen, skulle ha en halvtimme för mig själv, med bloggen och en kall cola. Vad händer? Dottern börjar skrika så att jag blir halvdöv. Tog mig fram till nu att lugna och söva igen. Ska erkännas att efter en dag med snor, gråt och gnäll var nog inte tålamodet på topp den där halvtimmen.
 
Men jäklar vad stolt man bli när hon tar sina första krypsteg och försöker resa sig mot dörrar och grejor! Dom stunderna raderar som tur är de jobbiga. Det och vetskapen om att hon inte kommer att vara så här för alltid, snart är gladis tillbaka igen (hoppas jag)!
 
 
Till top