johanssonssandra

Mamma - Dotter - Syster - Vän

Att somna om

Allmänt, Barn, Bebis Kärlek, Sagor, Shopping, Väla Permalink1
En fin tisdag börjar gå mot sitt slut. P nattar vår skatt efter att vi tillsammans läst sagor i sängen, mysigaste avslutet på dagen!
 
Dagen har spenderats tillsammans med Johanna och Liza (med barn såklart) på Väla. Inte så värst mycket shopping för någon av oss men prat, lunch och bara ett par sköna timmar helt enkelt. Alltid skönt att komma hemifrån, särskilt eftersom kartongerna börjar samlas på hög och det ser allt mindre ut som ett hem här just nu. 7 veckor to go..
 
En fin tisdag skrev jag ju innan, känns inte som att det kan bli så mycket annat med tanke på starten. Vi var tidigt igång (strax efter 06) och vid halv åtta var E trött igen. La henne i sängen men hon kom inte riktigt till ro så jag plockade upp henne och la mig tillsammans med henne i vår säng. Låg och gosade och där somnade vi om båda två i en timme, helt underbart! Sällan man har möjligheten att ligga och somna med lilla gos i famnen just nu. Bästa som finns när man vaknar av en liten hand som klappar i ansiktet. Kärlek!
 
 
Glada tjejer på väg till Väla
#1 - - mormor:

Den lilla godingen är en riktig linslus, hon verkar som om hon älskar att bli fotograferad!

Till top